Cum poate un om obisnuit sa faca avere ?

Crearea de avere nu este o materie care este predata în şcoli şi, deşi visul multor oameni este de a deveni bogati, foarte puţini acorda, de fapt timp pentru a afla secretele succesului sau strategii de a pune bazele pentru un câştig financiar în viitor. Majoritatea oamenilor doar aşteaptă să se “impredice” de succes, ceea ce ei nu reuşesc să înţeleagă este că succesul vine la cei care fac sa se intample. Dacă sunteţi dispus să învatati, în acest capitol vă vom învăţa cum.

Există multe cărţi care ar putea argumenta că cea mai bună cale de a atinge libertatea financiară este ca banii sa lucreze pentru tine (de exemplu: acţiuni, imobiliare etc.) Acest principiu este mare în teorie, dar nepractic pentru multi dintre noi. Ca sa facI bani, de fapt, ai nevoie de bani pentru a începe.

"Cea mai buna investitie pe care am facut vreodata a fost timpul investit pentru a afla cum cei bogati au dobandit bogatia."  Troy Rocavert

Vestea bună este că nu există secrete reale pentru crearea de bogăţie şi libertate financiară. În realitate, tot ce trebuie este un pic de educaţie, timp, mentalitatea dreapta şi câteva decizii bune şi aţi putea fi pe cale de a crea o viaţă de bogăţie.

"Mai degrabă aş câştiga 1% din efortul a 100 de oameni decât 100% din eforturile mele proprii"   John Paul Getty (Miliardar american)


Imaginaţi-vă că vă aflaţi într-o afacere de cosit peluze şi pe care le-ar putea face cu 40 de dolari pentru fiecare gazon, care este cosit. Dacă ar fi să cositi in medie 5 gazonuri pe zi, ati câştiga un venit brut de 200 de dolari. Acesta este un exemplu de un venit liniar în cazul în care se utilizează 100% din eforturi proprii pentru a crea un venit. Aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor fac intreaga lor viata..

Acum, imagineaza-ţi că detineti o afacere de cosit gazoane si angajezi contractori pentru a face munca efectiva. Să spunem că ai ajuns la punctul în care afacerea ta are acum 20 contractori si fiecare coseste 5 peluze pe zi. Vei plăti fiecare contractant 30 dolari pe gazon, dar tu taxezi 40 dolari, astfel încât faci un profit de 10 dolari pe fiecare gazon. 20 contractori, cosit 5 gazoane fiecare înseamnă că acum cositi un total de 100 de gazoane intr-o zi, care este mult mai mult decat ceea ce ai fi putut face de unul singur. Chiar dacă acum castigi doar 10 dolari un gazon profitul tau este de1000 dolari pe zi !!
(de exemplu, 10 dolari pe gazon x 100 peluze pe zi = $ 1000 pe zi).

Din păcate, în cele mai multe companii traditionale, cum ar fi exemplul de mai sus, singurii care beneficiază de munca altora sunt proprietarii de afaceri, chiar dacă greul este dus de angajati loiali, ei facand cea mai mare parte de lucru.

Asta înseamnă că ar trebui să renunţi la locul de muncă mâine şi începe propria afacere? Ei bine, dacă aveţi o bază solidă de cunostinte, depozite consistente de numerar, abilităţi de management puteti incepe . Din păcate, majoritatea oamenilor nu sunt în această situatie. Vestea bună este că în prezent există o oportunitate de afaceri care vă permite să utilizeze puterea efectului de levier, fără să renunţati la job-ul curent, sau sa fiti nevoiti sa faceti o investiţie substanţială de la inceput. Aceasta este puterea de reţea de marketing.

Nu numai ca marketingul de reţea vă permite să beneficiati de eforturile din munca altora, dar, de asemenea, vă aduce un venit rezidual, un fel de venit care, atunci când mergeti pe jos, cineva continuă să vă plătească. Deoarece o reţea de marketing utilizează atât puterea de pârghie şi un venit rezidual pe acum este recunoscută şi aprobat de liderii multe afaceri în lumea de azi.

"Dacă am pierdut totul şi ar trebui să încep din nou, aş găsi eu o mare companie de marketing de reţea şi as avea imediat de lucru!"
 Donald Trump, pe David Letterman Show

Reţea de marketing nu mai este o gluma. Acesta este motivul pentru care antreprenori respectati ca Warren Buffet, Donald Trump, Robert Kiyosaki, analistii economici cum ar fi Paul Zane Pilzer , oameni de afaceri cum ar fi Dr. Denis Waitley recomanda tuturor acest sistem dovedit. În fapt, există aproximativ 150 000 de persoane la fel ca tine, alăturându-se unei reţele de comercializare în fiecare săptămână.

Afacerile tradiţionale devin din ce in ce mai dificile si au un concurent direct, care, de obicei, este un colos in comparatie cu tine (vezi Metro, Carrefour etc). Unul dintre principalele avantaje ale modelului de afaceri de reţea de marketing este că vă permite să reuşiti fără a crea concurenţă, fara a lucra pentru succesul altora, în cele din urmă contribuind la succesul dumneavoastră.

Alt avantaj este faptul că nu aveţi nevoie de o diplomă universitară sau de capital mare pentru a incepe. Reţeaua de marketing oferă posibilitatea de a câştiga un venit rezidual pentru oricine care este dispus să reuşească.

Ca în orice oportunitate de afaceri,ca sa ai succes veţi găsi că momentul este jumătate din lucruri şi de execuţie este cealaltă jumătate. Dacă sunteţi în căutarea unei oportunitatati de afaceri care sa vă permita să valorificati atât calitatile dvs., cat si tendinţele pieţei pentru a crea un venit rezidual puternic atunci reţeaua de marketing este răspunsul pe care il cautati.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...