Cercetător online. Idee de afacere putin cunoscuta



Dacă vă place să săpati pentru informații sau să pierdeți orele intr-o bibliotecă cu lucrări academice, vă recomandăm să începeți un serviciu de cercetare pe internet.

Este o modalitate excelentă de a vă plăti pentru timpul pe care îl petreceți citins si navigand pe internet! Această afacere a fost denumită odată "brokeraj de informații", dar numele s-a schimbat in mijloc de obținere a informațiilor.

Totuși, afacerile rămân aceleași, deoarece informațiile care au fost cercetate și compilate de la ziare, reviste comerciale, reviste de afaceri și industrie pot fi găsite acum online. Totusi, veți fi încurcați în rapoarte de afaceri și poate chiar intervievarea persoanelor pentru a găsi informațiile pe care le vor clienții dvs.

Un serviciu de cercetare pe internet funcționează în două moduri. 
- Mai întâi, colectați date și fapte relevante pentru un anumit subiect sau subiecte, apoi vindeți datele compilate persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de tipul de informații pe care le-ați compilat.
- În al doilea rând, proprietarii de afaceri și comercianții adesea angajează serviciile unui cercetător de internet pentru a găsi date și fapte specifice relevante pentru afacerea lor, industrie sau piața. În ambele cazuri, clienții plătesc pentru informațiile pe care le caută.

Ratele de facturare pentru servicii diferă, în funcție de cât timp este nevoie de cercetare pentru a compila datele și costurile aferente, dar se așteaptă să se perceapă o taxă în zona de 25-25 $ pe oră.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...