Ce inseamna Multi-Level Marketing (MLM)

Network Marketing, de asemenea, cunoscut sub numele de Multi-Level Marketing (MLM) este un model de afaceri legitime care foloseste vânzarea directă şi in retea ca o metodă de a vinde produsele sau serviciile unei companii. Într-un model de reţea tipic, asociatii individuale (adesea menţionată ca distribuitori), în contract sau act ca un francizat la societatea-mamă şi sunt plătiti cu un comision în funcţie de volumul de produse sau servicii care sunt vândute ca rezultat al eforturilor organizaţiei lui proprii .

Pentru a aprecia pe deplin această oportunitate de afaceri la domiciliu, vă recomandăm să priviti la ea din perspectiva atât a omului obisnuit, precum şi cea a omului de afaceri.

De ce ar alege o companie să folosească o reţea de distribuţie ca forma de marketing ?
La fel ca orice altă companie care vinde bunuri sau servicii scopul final al unei companii de marketing de reţea este să facă vânzări, precum şi creşterea bazei de clienţi. Într-o companie de producţie tradiţionale care îşi vând produsele pentru publicul larg există în mod normal, o cantitate mare de costuri asociate cu publicitatea şi distribuirea produsului înainte de a se ajunge la o vânzare cu amănuntul unde se adauga din nou o marjă de profit.

În loc de a utiliza metoda tradiţională de producţie şi furnizare a produselor lor, companiile MLM aleg, pentru a ocoli intermediarul, vanzarea directa către client. Ca atare, banii care ar merge în mod normal la intermediarul de publicitate pot fi folositi acum pentru a recompensa operatorilor economici (distribuitori) cu un comision pentru ca ajuta compania să facă o vânzare.

Există o serie de motive pentru care multe companii au ales acest model de afaceri din ce în ce mai populare. În primul rând, ea permite demararea companiilor de a construi o bază de clienţi, prin recomandări, fără a încerca să invinga concurenţii lor prin publicitate. Vanzand direct către client şi ocolind intermediarul, de asemenea, ajută clientul pentru a economisi bani (fără a compromite calitatea), care în plus face ca produsele lor să fie mai atrăgătoare.

Ce face MLM atat de atractiv ?
Există o serie de beneficii pentru o afacere de reţea, multe sunt discutate în detaliu în această pagină web. Se poate argumenta că cea mai mare atractie pentru aderarea la aceasta industrie este că, în schimbul unei investiţii de risc scăzut, aveţi potenţialul de a câştiga satisfacţii banesti, în timp ce te bucuri de libertate de timp pentru a îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii tale.

Pentru a aprecia pe deplin modul în care aceasta oportunitate de afaceri poate duce la o viata de libertate financiara vă rugăm să consultaţi capitolul cu privire la crearea bogăţiei.

0 Completari:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...