20 Idei de Vlog usor de facut

Aici sunt cele 20 Idei de Vlog favorite. Multe dintre ele poate le stiti sau poate le-ati mai vazut. Merita sa le incercati pe toate. Toate au succesul garantat. Va doresc inspiratie si subscriberi multi.


Introducere 

Dacă acesta este primul vlog, începeți cu un videoclip introductiv! Spune telespectatorilor (potențiali) puțin despre tine. Cine sunteți, ce faceți și ce sperați să realizați cu canalul vlogging. Pentru mulți oameni de pe Internet, sunteți încă un străin și trebuie să vă cunoască mai bine înainte de a ști dacă doresc să se aboneze pentru vlog-urile dvs. sau nu.

Idei de la spectatori

Dacă ați construit deja un public puțin, există șanse mari ca aceștia să lase în mod regulat comentarii cu privire la videoclipurile dvs. și să interacționeze pentru dvs. pe alte site-uri media sociale, cum ar fi Facebook, Twitter. Audiența, probabil, lasă comentarii despre ceea ce le place sau nu le place la vlog-urile dvs. sau despre ceea ce doresc să vadă în vlogurile dvs. Dacă primiți deja acest feedback de la spectatori, ascultați-i! Ei vă spun literalmente cum îi puteți face să se uite mai mult la vlogurile voastre. Ei vor aprecia, de asemenea, dacă văd că încorporați feedbackul în videoclipurile dvs. Arată cu adevărat că vă apreciați publicul și il luați în serios.

"How to" Video 

Dacă știți multe despre un anumit subiect, puteți crea și câteva videoclipuri și tutoriale pentru a împărtăși cunoștințele cu spectatorii. Acest lucru funcționează foarte bine dacă canalul dvs. YouTube este concentrat pe o anumită nișă. În prezent, cei mai mulți oameni caută pe YouTube dacă au nevoie de ajutor cu ceva, pentru că este o modalitate vizuală excelentă de învățat. Acest lucru poate însemna că o mulțime de oameni vă găseste canalul YouTube printr-unul dintre videoclipurile dvs. "cum să".

Q &A Video

Dacă nu aveți inspirație pentru videoclipuri noi, puteți face o sesiune de intrebari cu răspuns video. Într-un videoclip Q & A, audiența dvs. vă poate pune întrebări în comentarii sau pe Social Media și dedicați un întreg videoclip pentru a răspunde la întrebările spectatorilor. Întrebările și videoclipurile reprezintă o modalitate excelentă pentru publicul dvs. să vă cunoască mai bine.

Provocări 

Provocările YouTube sunt o altă opțiune excelentă dacă te străduiești să te gândești la idei pentru vlogul tău. Provocările sunt rapide și ușor de înregistrat, nu necesită mult timp și sunt foarte distractive pentru spectatori. Dacă sunteți în căutarea unei provocări, consultați pe internet o lista cu provocările YouTube.

În spatele scenei 

Spectatorii dvs. sunt obișnuiți să vadă rezultatul final al tuturor lucrărilor de înregistrare și de editare pe care le faceți, dar nu au nicio idee cât de mult se lucrează în crearea unui videoclip. Dedicați-vă vlogurile voastre scenelor din spatele scenei. Cum începeți înregistrarea, editarea, scenariu etc.

Turul de / casa / camera 

Vizionatorii dvs. văd de obicei numai un unghi al camerei, dar nu vă pot vedea restul camerei sau al casei. Deoarece spectatorii sunt, de obicei, foarte curioși, puteți dedica un întreg videoclip pentru a vă arăta camera sau casa. Dacă rulați un canal de joc sau de tehnologie, puteți crea, de asemenea, un videoclip care să vă arate setarea și ce echipament utilizați pentru a vă crea videoclipurile. 

Reacționând la 

Videoclipurile de reacție sunt întotdeauna bine primite pe YouTube și pot fi placute pentru a fi vizionate. Un film de reacție este un film în care filmați în timp ce reacționați la "ceva". Puteți să vedeți câteva videoclipuri vechi, comentariile YouTube, mesajele de pe facebook pe care le primiți, videoclipuri amuzante sau înfricoșătoare sau orice altceva care va provoca o reacție distractivă.

Cel mai bun sau preferat [inserați subiectul] 

Creați un videoclip dedicat activităților dvs. preferate, filmelor, muzicii, produselor sau altceva. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să creați un videoclip de top 5 sau de top 10 și să explicați de ce vă place sau ce vă place la acest produs, film etc. De exemplu, primele 5 filme preferate sau emisiunile TV. prajitura preferata, hainele preferate.

Cel mai prost sau mai puțin favorit [inserați subiectul] 

Acesta este opusul ideii noastre vlog anterioare. În loc să vă alegeți preferințele, puteți face și opusul și alegeți pe cele care nu vă plac cel mai mult. Care sunt cele mai urate filme sau emisiunile TV pe care le-ați vizionat vreodată? De ce au fost atât de rele?

Jocuri video 

Dacă aveți un canal de jocuri această idee de vlog nu este cu adevărat nouă, dar dacă face parte din viața ta, de ce nu. De ce să nu încercați un videoclip pentru jocuri? Videoclipurile video cu jocuri sunt întotdeauna distractive și există multe, multe jocuri pentru a alege. De la jocuri simple la jocuri de pe PC sau de la o consolă de jocuri. Puteți alege orice tip de joc care credeți că este cel mai potrivit pentru publicul dvs.

Editare video 

Dacă vă simțiți artist și doriți să puneți ceva creativ în videoclipurile dvs., puteți face o editare video. O editare video este un videoclip mai scurt, în care focalizarea principală nu este conținutul, ci editarea video în sine. Concentrați-vă pe noile unghiuri ale camerei video, jucați-va cu setările camerei, sincronizați înregistrările cu sunetul. Dacă nu doriți să dedicați întregul videoclip unei editări, puteți să faceți o scurtă editare de 30 de secunde până la 1 minut și să o includeți în vlogurile zilnice obișnuite.

Recenzii 

Cu toții ne uităm în mod regulat la seriale, emisiuni TV și la filme, ascultăm muzică, jucăm jocuri, citim cărți și cumpărăm noi produse și servicii. Împărtășește-ți experiența cu oricare dintre aceste lucruri cu publicul tău. Ce vă place și ce nu vă place despre ceva (fara sa fiti hateri, nu ca mai sus)

Compilare 

Dacă ați înregistrat pentru o perioadă mai lungă de timp, probabil că aveți o mulțime de imagini video cele mai bune. Puteți folosi aceaste înregistrari pentru a crea un videoclip de compilare. Puteți folosi toate bloopers dvs. într-o compilație blooper sau momentele tale cele mai bune într-un film evidențiat.

O zi din viață 

Vlogurile dvs. sunt în mare parte o compilație a tuturor momentelor importante ale zilei dvs., dar de ce să nu afișați întreaga zi pentru o singură dată? Incearca sa inregistrezi cat mai multe imagini din momentul in care te trezesti cand vei merge la culcare. Acest lucru îi oferă telespectatorilor o perspectivă asupra a ceea ce este o zi obișnuită în viață, pentru că nu văd niciodată asta în vlogurile voastre.

Spune o poveste 

Nu în ultimul rând, împărtășiți o poveste interesantă, amuzantă, înfricoșătoare despre viața voastră. Împărtășiți o experiență misto, cum ați întâlnit cel mai bun prieten sau orice altă poveste pe care vă puteți gândi că va fi distractiv pentru spectatorii dvs. Dacă nu vă puteți gândi la niște povești, întrebați-vă părinții, frații și prietenii. Probabil stiu ei mai multe povesti amuzante despre tine.

Chestionare 

Dacă doriți să implicați pe altcineva în vlogurile dvs., puteți face și un test. Există multe chestionare online pe care le puteți lua sau vă puteți gândi la propriile întrebări pentru un test. Testele sunt o modalitate foarte bună de a implica iubitul / prietena, familia sau prietenii în vlogurile tale.

Sperăm că ați descoperit câteva noi inspirații și idei pe care le puteți încorpora în vlogurile voastre! Daca aveti si alte idei le astept in rubrica "comentarii"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...