Top 7 Cele mai bune idei de afaceri la domiciliu

Stiu ca stai si te gandesti in fiecare zi, oare ce sa mai faci ca sa obtii un venit suplimentar. Nu ai bani pentru spatiu de inchiriat, nici prea multi bani de investit, vezi in jurul tau falimente si deznadejde... Dar, poate ca ai o pasiune sau o aptitudine ! Si din acea pasiune se poate contopi o afacere frumusica. Trebuie, doar sa ai curaj.
Mai jos gasesti cele mai profitabile sapte afaceri care se pot derula la domiciliu. Cine stie, poate iti vine o idee..

1. Croitor Personal
Cu siguranta multi dintre noi au aceasta aptitudine, multi chiar au lucrat in acest domeniu. O sa spuneti ca sunt destule magazine cu haine, concurenta este prea mare.. Iar eu o sa te intreb daca stii cate persoane supraponderale isi cauta un costum, o palarie, o rochie care sa le vina..si care sa le placa ? Aici intervii tu. Cu putina publicitate, din gura in gura, o sa reusesti. Tiparele, multe dintre ele sa gasesc pe net, ideile la fel. Succes !

2. Antrenor personal
Imbatranirea populatiei destermina masele să investească timp si bani în longevitate, aceasta cumulata cu problema ce o reprezinta obezitatea din copilarie. Ca un antrenor personal, poti vizita clienţii la casele lor sau poti colabora cu diferite centre de fitness pe baza de contract. Pentru a iesi in evidenta iti recomand si cursuri suplimentare în domenii specializate, cum ar fi hrana sau Pilates. Arati suplu, ai alura de dansator, iti place miscarea ? Ce mai astepti ?

3. Tutore
Aceasta activitate nu se adreseaza doar copiilor cu dizabilitati. Un segment mare de piata il reprezinta si acei parinti care lucreaza foarte mult timp, fiind nevoiti sa-si lase copiii singuri, fara ajutor la teme.
Poţi începe prin meditaţii elevilor la casele lor. Pentru a avea succes, veţi avea nevoie de cunostinte scolare,  referinte, preţuri competitive, experienţa (cat de mica...), şi multa rabdare.

4. Webdesigner
Este clara expansiunea internetului in vietile noastre. In acest moment oricine, sau aproape oricine are nevoie de internet. Cu atat mai mult diferite firme, asociatii nevoite sa se faca cunoscute printr-un site web. Aici intervii tu, daca esti pasionat de asa ceva. Trebuie sa cunosti si tehnici de inserare a unui site si in alte gadget-uri decat PC, de exemplu smartphone compatibil.
Dacă va place si va pricepeti, Web design poate fi pentru tine pentru o carieră satisfăcătoare. Dar drumul nu este uşor. Puteţi începe un blog despre  evenimentele locale (spre exemplu), şi, intre timp, să inveti de la alţii în domeniul tău. Este putin mai dificil sa castigi bani in domeniu, dar nu imposibil.

5. Fotograf
Dacă esti calificat in domeniu, cu un aparat de fotografiat profesional şi o minte pentru afaceri, se pot face bani frumosi din portret, evenimente, sau fotografii de nunta.

Trebuie luat in calcul ca iniţierea unei afaceri in fotografie necesită investitie substantiala in echipament pentru iluminat, aparate foto, obiective, şi software de editare foto, în plus faţă de cheltuielile normale pentru afacere. Înafară de acestea, va trebui sa promovezi afacerea ta (cred ca un site web de ultimă oră, reţele sociale, şi de reclame). Afla ce afaceri similare de fotografie sunt  în zonata, si creeaza-ti un plan solid.

6. Cofetar de ocazie
Dacă ai un talent pentru a face deserturi delicioase, poti sa te gandesti la o brutărie la domiciliu. Poţi oferi deserturi pentru livrare sau preluare, sau sa le vinzi la magazine si online.

Înainte de a începe, contacteaza departamentul local de sănătate publică pentru a afla despre legile care sunt in vigoare in acest domeniu. Alte consideraţii sunt elaborarea unui plan de afaceri solid, de ambalare, de marketing, şi, desigur, folosirea retetelor gustoase pentru a va  convinge clienţii sa vina înapoi ! Iti doresc o afacere dulce !!!

7. Ingrijitor de Animale mobil
Se estimeaza ca in urmatoarea perioada, numarul de persoane care detine animale de companie se dubleaza. Alăturaţi-vă acestui sector în creştere prin oferirea de ingrijitori ai animalelor de companie.
Cu un echipament adecvat puteti vizita animalele de companie de la casele lor, să le spalati si sa le curatati. În afară de echipamente, este absolut necesar, că ştiti cum să va ocupati de animalele de companie speriate, care pot musca sau avea alte comportamente agresive in timpul manevrarii lor.Gandeste-te si la niste cursuri de dresaj. Iar daca iubesti, intr-adevar animalele poti avea succes in afacerea ta.

0 Completari:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...