Un job bine platit: Educatori de limbi straine in timpul liber pentru copii

Învăţarea unei limbi noi este, adesea, cel mai bine realizată în afara sălii de clasă, atunci când se mananca masa de prânz, de exemplu. Ca si o filosofie similară cu educaţia copiilor, o firma pariziana de baby-speaking  este un serviciu de îngrijire a copiilor la domiciliu, care include instruirea în limbi străine in timpul activităţilor de zi cu zi.
Cu servicii in domeniu de peste 5 ani, ingenioasa firma a pregatit o serie de experţi care să includă o nouă limbă în activităţile de zi cu zi. Furnizorii de servicii medicale sunt toţi vorbitori nativi de limba în care se cere, şi sunt atent instruiti in metoda originala de la baby-speaking, care include o mulţime de jocuri şi activităţi pentru a lucra în fiecare zi cu copiii. "Simon Says" şi "Go Fish" sunt printre jocurile prin care baby-speaking foloseste ca joc educativ-distractiv pentru  mici, precum sunt si cântecele, satira şi reţete de gătit.
Baby-speaking a câştigat deja mai multe premii, inclusiv unul în competiţia din 2009 a European Innovative Enterprise. Poate ti-am dat motive de gandire, si daca iti place si stii limbi straine ai putea sa incerci sa-i faci poligloti pe toti copiii din jurul tau... Succes

0 Completari:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...